Francesc Sed


Qui sóc?

Sóc una persona que creu en els canvis positius. Provinc duna formació científica, sóc Químic, per posteriorment m’he endinsat en el món de la Intel·ligència Emocional i el coaching i sóc Màster en Coaching i Lideratge Personal per la Universitat de Barcelona.

La meva trajectòria professional, abans de dedicar-me al coaching, estava enfocada en l’àmbit educatiu. Durant 13 anys he estat professor i tutor en una escola d’Educació Secundària Obligatòria. Degut a aquest bagatge estic realitzant coaching docent així com formació en educació emocional a escoles i instituts, però també a l’empresa.

Un altre àmbit que treballo és el familiar. Estic realitzant tallers de coaching per a mares i pares (parent coaching) i sessions individualitzades, amb l’objectiu de millorar la relació amb els fills. Trobar qué és el que realment necessiten de nosaltres, treballar els límits i el nostre paper com agents educatius.

Què et puc oferir?

Processos de coaching personal, tallers de coaching grupal i sessions de coaching d’equip. Cursos de Coaching per Docents i Coaching per Mares i Pares.

En l’apartat de formació ofereixo cursos d’introducció a la Intelligència Emocional, Resolució de conflictes tant en l’àmbit educatiu com empresarial i tècniques de Negociació.

Vols que t’ajudi a descobrir i desenvolupar el teu millor com a professional?

Coaching mitjanant sessions presencials i a distància (skype, telefòniques, email)

CONTACTA
top