Com vas d’energía? Saps com recarregar-la?

energizate

L’energia no és com l’amor. Amb l’amor com més en dones més en tens. Sinó recordeu moments que us heu sentit connectats amb les persones que us envolten. La mateixa capacitat d’estimar us ha demostrat que es pot estimar més i millor sense cap problema i que un acte d’amor et porta a un altre com per art de màgia. Es retroalimenta.

Amb l’energia no passa el mateix i de vegades sembla que no som molt conscients d’això perquè l’anem malgastant. Ens aixequem al matí amb «X» quantitat d’energia i amb les nostres decisions, grans o petites, decidim com invertir-la. L’energia és clau per poder realitzar els teus somnis, o simplement per gaudir de les tasques quotidianes. És la teva benzina.  Comencem per fer un llistat amb un + o un – per a recordar quins elements ens donen o ens treuen energia.

Quan vam desenvolupar el contingut de formació: http://www.coachingcatalunya.com/project/programa-bienestar-2017/

va ser el primer tema que vam voler tractar perquè sense energia la resta d’objectius, somnis, reptes que puguis marcar-te perden el sentit. Al llarg del cap de setmana del 3, 4 i 5 de març treballarem com incrementar la consciència del que ens fa guanyar o perdre energia i ens hi posarem de valent perquè te’n vagis amb la bateria ben carregada. Ah! i el més important perque t’enduguis la teva pròpia recepta i puguis recarregar-te on i quan ho necessitis. Coneixerem i practicarem el «15×3», tècniques de respiració, obrirem la consciència per estar presents, treballarem el respondre vs. el fet de reaccionar, descobrirem que t’omple d’energia a tu! i tot això ho farem mitjantçant l’art del descobriment: el coaching. T’ho perdràs? Ens veiem a Masllorens!

 

 

Tags

top