COACHING PROFESSIONAL

Coaching per a la millora i la realització professional

Coaching de carrera professional per a dissenyar la teva trajectòria laboral, tenint en compte els teus talents i fortaleses, els teus interessos i la teva autèntica vocació. Disseny de la teva Marca personal i la teva visibilitat positiva.

Coaching vocacional

Mitjançant aquest procés aconseguiràs descobrir la teva vocació i donar els passos que et portin a viure d’ella, enfortint la teva autoestima professional.

Coaching de transició de carrera

Si estàs pensant a donar un gir a la teva carrera, canviar de professió o de sector, som experts en reinvenció professional. Enfocarem teu canvi laboral, aportant visió i acció perquè aconsegueixis reinventar-te amb èxit.

Coaching per a emprenedors i autònoms

Processos de coaching per a emprenedors i autònoms.
Si tens moltes idees però no saps si són rendibles, si estàs pensant iniciar un negoci o si vols fer-lo créixer i aconseguir més clients, t’acompanyem en la creació i desenvolupament de la teva empresa i et proporcionem les eines provades d’èxit.


COACHING PERSONAL

El Coaching per al creixement personal, és un serveipersonalitzat per a persones en procés de canvi, que vulguin acompanyament i guía per arribar més enllà. Li ajuda a extreure les seves potencialitats per tal d’assolir els propis objectius i optimitzar els beneficis del canvi desitjat.

Contacta amb coordinació de coaching i digue’ns en que et podem ajudar

 

Contacta

top